İyi okumalarasaabie:selam kuzum
To(m)inel:selam kuzum
asaabie:öncee geleneksel sorulardan başlayalım
To(m)inel:başla
asaabie:ismin yasın yaşadığın yer
To(m)inel:adım MiNeL yaş 13 ve tekirdağda oturuyorum
biliyorum ama sen??(röp için )
asaabie:adım Damla yaş 15 İzmirde oturuyoRumm
asaabie:pekii nasıll bi yapın var nasıl bi insandır minel
To(m)inel:iyi bi insanım
şöyle söyliyim Duruma göre değişen bi özellik aslında ama iyi yürekli düşünceliyimdir.özelliklerimide sayaarsam kalpazan ve dağınığımdır benimle yaşayan yandı bide hayvanları çok severim.zaten veteriner olucam
To(m)inel:sen nasıl bi insansın
asaabie:ben mi benn çok duygusal bi kızım iyi kalplıyım ama bir yere kadarr daha çok kavgacıyım 4 5 yaşında eve kırtık pantolanlarla gelirdim koca koca çocuklarla kavga ederdim
To(m)inel:aa evet unutmuşum bende çok kavgacıyım fena halde tekirdağın en pisikopatları arasındayım
asaabie:okul hayatın nasıll yani okulda nasıldın
To(m)inel:açıkçası hiç çalışmam ama notlarım iyi.okulda beni herkes çatlak ve kavgacı diye tanır.müdür ve müdür yardımcısıda kavgacı çünkü disiplinden çıkmazdım hergün serviste birini döverdim
asaabie:süPerr be Gençligimi hatırladım bendee okulda çoK kavga ederdim sevgilimle bile
To(m)inel:evet bende sevgilimi bi çok kez dövmüştüm
asaabie:evcil hayvanın varmı
To(m)inel:köpek kamlumbağa balık kuş ve tavşan
asaabie:benim tavsan kuş köpek kedim balığım vardıı köpek ve kedi hariç hepsi oldu
annemdee bunlarda ziyan olmasın dedi kedimle köpeyimi başkasına verdi
To(m)inel:benim bahçede
asaabie:Th ne zamndan beri dinliyon
To(m)inel: sanirsammmm 8 ay oldu ama ne kadar zamandan beri dinledgin degil ne zamandan beri sevdigin onemli olan bence sen ne zamndan beri dinliyon ama tanıyalı 1 sene oldu sen??
asaabie: 2 006 sıcak bir temmuz günüydü Almanyadan kuzenler gelmişti o zamanlar 16 yaşında olan kzunimin üzerinde th t-shörtü vardı gözüm ilk Tom a ilişti kim die sordum anlattı bikaç sarkısını dinledim sonraa 2007 dee agustostaa gelmişlerdi cd sini getirmişti işte ozamn dinlemeye başladım
asaabie:hangi şarkılarını beyeniyon
To(m)inel:heiling,spring nicht,black,geh,engel,live every second,ınstant karma falan sen
asaabie:spring nich geh,monsoon
asaabie:en çok kimi beyeniyon
To(m)inel:Tom Tom Tom
asaabie:bu kadar yete heraldee
To(m)inel:yeter yeter
asaabie:bye o zaman kuzu
To(m)inel:bye.mucak normal msn konuşmasına geçebiliriz artık
....