| hikaye oyunu!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
chatLaq! Admin
Mesaj Sayısı : 302 Yaş : 30 Nerden : 483^ten puan : Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: hikaye oyunu!! Ptsi Ağus. 11, 2008 3:49 pm | |
| tokio hotel hakkında hikaye yazıcaz ama sadece tom bill gusu ve geo olacak biz olmicaz malesef Th yi konuşturacaz ilk başını ben getiriyorum devamı size ait!! lütfen fazla uzatmayın ama!! evettt konserler bitmişti artık güzel bir tatil zamanıydı!! tom:uuuww bill şu kıza bak bacakları çok güzel bill:Allah senin cızırtını vermesin araplara bile sulanıyosun ya!!! gusu:salla yaa bak bak şurdaki kız rus seni dikizliyor!! tom:ee herhalde dikizler bende bu yakışıklılık olduktan sonra!!sırasını beklesin 483 e giremez daha!! geo:o seni dikizlemiyor billi dikizliyor!!! gusu:oldun mu oldun mu şimdi mos mor oldun mu !!! bill:gusu kabız olucam ama lütfen sus! gusu:şarkı söylüyosun diye tavus kuşu!! bill:hindi!! tom:susun leyn kız geliyor!! bill ve tom kıza ağzı açık bakarken kız:şeyy georg senin kasların çok güzel biraz şurda konuşalım mı !!?_ bll ve tom: | |
|
| |
süm_&_cornetTOM Admin
Mesaj Sayısı : 129 Yaş : 32 Nerden : tom nerde ben orda... puan : Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: hikaye oyunu!! Ptsi Ağus. 11, 2008 3:54 pm | |
| güzel bende düşüneyim barii... eeeee geyik ustası olduk artık uyduracağız bişeyler | |
|
| |
chatLaq! Admin
| |
| |
-bill-ge- çaylak!
| Konu: Geri: hikaye oyunu!! Salı Ağus. 12, 2008 12:18 pm | |
| bill tom:neee tom:kafasım güzel galiba bu kızın bill:hal şoktayım gustav:biraz sonra migrosa da girersin bill:kes artıkm şunu gerisini siz getirin bcerim buna yetti | |
|
| |
..CraZy_OF_ToKiOHoTeL.. Moderatör
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 33 Nerden : yalova puan : Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: hikaye oyunu!! Salı Ağus. 12, 2008 1:53 pm | |
| zuhhaha çok komikler yaa bende düşüneyim barii | |
|
| |
to(M)inel Admin
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 29 Nerden : uzaydan xD puan : Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Geri: hikaye oyunu!! Perş. Ağus. 14, 2008 9:18 pm | |
| düşünmem lazım joker hakkımı kullanabilir miyim ?? iğrençi tamam
En son to(M)inel tarafından Paz Ağus. 17, 2008 11:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: hikaye oyunu!! Cuma Ağus. 15, 2008 11:35 pm | |
| Bill: Gustav böyle iğrenç espriler yapmak zorundamısın Gustav: oğlum bizim hayatımız geyik olmuş katlancan artık Bill: Tom: aha uleyn Bill karşıdaki kıza bak bu sefer beni kesiyor eminim.. Bill: hadi leyn ordan asıl bana bakıyor grubun en havalısı benim bi kerem Tom: Georg: kesin lan kavgayı aha kız yaklaşıyor işte şimdi öğreniriz kime baktığını Kız: Gustav senle şöyle bi yürüsek ne dersin Bill,Tom, Georg: Tom: yok abi bugün şans yok bende 483 e atçak kızda kalmadı.. gerisini siz getirin artık valla benim hikayeciliğimden anca bu çıkar | |
|
| |
chatLaq! Admin
| Konu: Geri: hikaye oyunu!! C.tesi Ağus. 16, 2008 9:02 pm | |
| geberdim süpersin vee ardından çok harika bir kız görünür tam anlamıyla 90-60-90 dır yaklaşır vee tom ağzının suyunu siler kız:georg ve gustav sizde inanılmaz bir çekicilik var bugün 482 ye gidelim mi tom:Allahım noluyor cazibemi kaybediyorum artık yeter ben keserim onları tomun kestiği kız toma yaklaşır tom acayip biçimde sırıtır vee kız tom a bir şaplak patlatır kız:ne bakıyorsun ayı mı oynuyor!_ tom:seni kestiğimi nerden biliyorsun salak kız:evet biliyorum ben georg u keserken sen beni kesiyordun salak şey!!! tom:ayhhh gerizekalı sana mı kaldım ben devamını siz getirin | |
|
| |
crax yeni fan!!
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 29 Nerden : malesef çorumdan puan : Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Geri: hikaye oyunu!! Paz Ağus. 17, 2008 3:12 pm | |
| tom:bundan sonra 483 adını duyarsam kafanı kırarım valla gustav bill:şaçlarını düzeltirken tom bittik biz tüm karizma yerlerde napcaz?? tom:seni bilmemde ben bırakıyom bu işleri gidip kendime bir karı bulup çoluk çoçukla mutlu mutlu yaşıycam gustav:güldürme beni devamı yarına... | |
|
| |
chatLaq! Admin
| Konu: Geri: hikaye oyunu!! Paz Ağus. 17, 2008 5:24 pm | |
| georg:bu geceki skorum 23!! bill:lan tom bak olum gitti bitti karizma georg olum sen koku mu sürdün noliyi nan !!! tom:hemen bir karı arayım! gusu:günaydın gazetesine ilan ver georg:çeneni geliştireceğine kaslarını geliştirseydin bir zamanın 483 geni tom devamını getirinn | |
|
| |
| Konu: Geri: hikaye oyunu!! Paz Ağus. 17, 2008 8:36 pm | |
| | |
|
| |
chatLaq! Admin
| Konu: Geri: hikaye oyunu!! Ptsi Ağus. 18, 2008 12:03 am | |
| görevimizdir kop kopart yeni sözüm | |
|
| |
süm_&_cornetTOM Admin
Mesaj Sayısı : 129 Yaş : 32 Nerden : tom nerde ben orda... puan : Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: hikaye oyunu!! Ptsi Ağus. 18, 2008 1:32 am | |
| tom: yaa şaka gibi abi yaa tel.a 483 tane msj gelmiş bill: niye kapatmadın olum gece tel.u gustav: hayır önemli bi haber beklion dicem sesi kısıktı glsede duymazdı TOMurcuk tom: sabah sabah performansın yerinde yanii gusu oofff gusu: snin performans sıfır bize çatıyosun bea.. george: gördüm ilan veritodu geçen dergiye.. ciddi birini arıyom diye ordandır diyeceğim ama sanmam kısmeti kapalı şu sıralar biri büyü yaptı anaaam ilk defa bişi yazdım tmm çok olmadı ama olsun bu bi başlangıç ben bi açılayaım geyik manyak gelir o zaman inş | |
|
| |
| Konu: Geri: hikaye oyunu!! C.tesi Ağus. 23, 2008 5:29 pm | |
| Tom: Bill sana bişe itiraf edecem Bill: söyle yavrucum ne diycen Tom: hani ben performansımı kaybettim felan diyordum ya.. Bill: eeee?? Tom: aslında ben 483 e hiç kız atmadım havam olsun diye size yalan söyledim Bill: güldürme beni nan Tom sen mi odaya hiç kız atmıcan hahhaa Tom: abi bak valla diyorum aranızda havam olsun diye atış yapmayı tercih ettim ama Georg ve Gustav'a çaktırma Bill: tamam olum çaktırmam merak etme hele Gustav'a hayatta çaktırmam onun diline düşeceğine git b*k çukuruna düş daha iyi son cümle için özürr | |
|
| |
| hikaye oyunu!! | |
|