| eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
süm_&_cornetTOM Admin
Mesaj Sayısı : 129 Yaş : 32 Nerden : tom nerde ben orda... puan : Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... Ptsi Ağus. 11, 2008 2:48 pm | |
| şarkılardan espiriler çıkartıcaz arkadaşlar.. bir fan sitesinde görmüştüm bayaa önceden biz de bişeyler çıkartabiliriz sanırım... mesela; -love is dead..(aşk öldü gibi bişi dio ya) *Allah rahmet eylesin yada *polise haber ver | |
|
| |
chatLaq! Admin
Mesaj Sayısı : 302 Yaş : 30 Nerden : 483^ten puan : Kayıt tarihi : 06/08/08
| |
| |
süm_&_cornetTOM Admin
Mesaj Sayısı : 129 Yaş : 32 Nerden : tom nerde ben orda... puan : Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... Ptsi Ağus. 11, 2008 3:34 pm | |
| -ıch bin nicht ich (ben, ben değilim) *sorduk mu? | |
|
| |
chatLaq! Admin
| Konu: Geri: eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... Ptsi Ağus. 11, 2008 3:37 pm | |
| schrei den bir yer bis du du selbst ((herkes nefret ediyor senden)) bende senden nefret ediyorum!! | |
|
| |
süm_&_cornetTOM Admin
| Konu: Geri: eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... Ptsi Ağus. 11, 2008 3:47 pm | |
| -don't jump *çok içten hisediyosan olabilir.. valla de içden mi hissediyorsun -scream, everyone hates you (bağır herkes senden nefret ediyor) *aaaa! kim onlar göster bakiiyim -ich liebe dich * bende canım bende | |
|
| |
chatLaq! Admin
| Konu: Geri: eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... Ptsi Ağus. 11, 2008 3:52 pm | |
| MONSOON!! My Room Is Cold >Odam soğuk(aa soba getirelim o zaman) It's making me insane >Beni delirtiyor(kim uleyn o paçoz!!! ) süper bir konu açmışsın kutlarım seni!!! | |
|
| |
..CraZy_OF_ToKiOHoTeL.. Moderatör
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 33 Nerden : yalova puan : Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... Salı Ağus. 12, 2008 1:06 pm | |
| bence de süper konu ya screeaamm (ne bağırıyon uleyn kulaklarım sağır olcak ) | |
|
| |
süm_&_cornetTOM Admin
| Konu: Geri: eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... Salı Ağus. 12, 2008 10:58 pm | |
| live every second..(her saniyeyi yaşa) - sanki arda ölüp dönenler var alla allaah yaşıyoz zaten mecbur sağolun canım bu arada | |
|
| |
asaabie yeni fan!!
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 30 Nerden : Tokyo'dann puan : Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Geri: eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... Cuma Ağus. 15, 2008 5:58 pm | |
| rette mich(kurtar beni) Bekle polis çağırayım | |
|
| |
süm_&_cornetTOM Admin
| Konu: Geri: eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... Cuma Ağus. 15, 2008 7:03 pm | |
| süpersiniz yaaa kop by your side'dan -your diary full of trash(günlüğün çer çöple dolu) *nasıl çer çöp dersin onlara ben yaşadım onları beaaa alla allaaah -you're looking for the rainbow..(gökkuşağını arıyorsun) * yok yaa benim yükseklik korkum var bi kere canım | |
|
| |
chatLaq! Admin
| Konu: Geri: eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... Cuma Ağus. 15, 2008 7:10 pm | |
| MonSooN x) I'm Fighting All it's power >Bütün gücümle boğuşuyorum(kırmızı görmüş dana gibi mi yani ) Coming in my way >Yola geldim (şükürler olsun bıraktın mı kumarı!!) Let it take me straight to you >Size doğru(nee kaçın uleyn!!!) I'll be running night and you >Gece gündüz koşacağım(ooo sportikk yorulmican mı yani!!) I'll be with you soon >Ben yakında sizinle olacağım(alala faliyet niye yok) Just Me And You >Sadece sana ve bana(yavaş uleyn!!) We'll be there soon, so soon >Çok geçmeden orada olacağız, (sen onu benim külahıma anlat ) | |
|
| |
| Konu: Geri: eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... Cuma Ağus. 15, 2008 7:14 pm | |
| zuhahahaha koptum yaa sen onu benim külahıma anlat çok komik olmuş yaa sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün Fulya ne diyim | |
|
| |
-bill-ge- çaylak!
| Konu: Geri: eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... Paz Ağus. 17, 2008 1:13 am | |
| schrei !! (cırtlama uleyn kulağımın diinde ) | |
|
| |
| |
| |
chatLaq! Admin
| Konu: Geri: eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... Paz Ağus. 17, 2008 12:35 pm | |
| öyleyimir kuzum ..CraZy_OF_ToKiOHoTeL.. diyorum tabi hallettim modluğunu th haberlerinden sorumlusun oranın moderatörüsün bebişim | |
|
| |
crax yeni fan!!
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 29 Nerden : malesef çorumdan puan : Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Geri: eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... Paz Ağus. 17, 2008 2:47 pm | |
| final day (sona geldik galiba?) tüh çok gençdi nese benimki pek komik olmadı ama sizinki çok komik olmuş | |
|
| |
süm_&_cornetTOM Admin
| Konu: Geri: eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... Paz Ağus. 17, 2008 5:08 pm | |
| -no one knows how you feel (kimse neler hissettiğini bilmez) *yok bide bilseydi daha ilahi bakış açısı olan bi adama rastlamadım ben --noldu yavrucum --love is dead teyze (aşkımız öldü teyze) --hımmm metin ol evladım metin ol -yok ben adımdan memnunum -come and rescue me *seni allah kurtarsın yavrum -thank you, it's been another bloody monday..(sağol bi felaket pzrtesi daha..) * ne demek sen yeterki iste kuzum..
En son süm_&_cornetTOM tarafından Ptsi Ağus. 18, 2008 10:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
chatLaq! Admin
| |
| |
süm_&_cornetTOM Admin
| Konu: Geri: eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... Ptsi Ağus. 18, 2008 1:16 am | |
| ne demek her zaman.. bu benim görevim banamı dedin uleyn o kadar şey dedim ama | |
|
| |
| eveett! TH şarkılarından geyik yapıyoruz... | |
|